Мagazin online de ceasuri de marcă.

www.timezone24.ro

Navigation

Mulţi dintre noi încearcă să găsească un ceas mare, sigur, care vă va oferi experienţe extraordinare în timpul când în purtați. În acest sens, ar trebui să alegeţi neapărat ceasul Luminox.  Dar cum aceste ceasuri se deosebesc de toate celelalte de pe piaţă? Haideți să aflam!
În primul rând ar trebuie să știți mai mult despre brand. Luminox este un brand de ceasuri înfiinţat în 1989 de Barry Cohen în California. Ceasurile câștig o mare popularitate, deoarece acestea conțin tuburi de tritiu care asigură proprietăți luminescente pe un termen lung de peste 20 de ani.În afară de ceasuri de calitate pentru amatori, Luminox oferă, de asemenea, o gamă bogată de produse pentru grupuri militare create cu construcții nestandardizate şi cu semne distinctive. De fapt, unele dintre primele ceasuri au fost folosite de forța aeriană a Statelor Unite, garda de coastă a SUA, precum şi de Navy SEALs tot din SUA. De atunci, brandul a reușit să-și extindă rețeaua comercială în mai mult de 30 de ţări.


Ceea ce distinge aceste ceasuri este tehnologia care este vizibilă mereu și care a reuşit să cucerească industria ceasurilor ca furtuna. În loc de a folosi markere fluorescente, care au nevoie de o sursă de lumină, pentru ceasurile Luminox se folosește tritiu, care reprezintă o sursă de lumină în sine.
Procesul prin care tritiul se încorporează în ceas este destul de simplu. Iniţial acesta a fost găsit în formă gazoasă, iar în timpul procesului de dezintegrare beta emite electroni. Astfel se creează un strat de fosfor fluorescent. În acelaşi timp, Luminox conține tuburi de sticlă borosilicate, care se îmbină cu laser CO2 pentru a obține lungimea necesară.


În afară de iluminarea cu tritiu, ceasurile Luminox sunt renumiți prin rezistența mare, mai ales pentru că sunt produse din materiale profesionale de înaltă calitate. Ceea ce le face potrivite pentru a le folosi în diverse condiții climaterice şi situaţii. În acelaşi timp, puteţi mai găsi o gamă variată de ceasuri care sunt rezistente la apă şi sunt grupate în colecţiile cu etichetele SEA, LAND, AIR и SPACE (mare, pământ, aer şi spaţiu). Dacă sunteţi un fan al ceasurilor mari, tari și de înaltă calitate, Luminox cu certitudine sunt cele la care trebuie să vă gândiți, deoarece sunt bine concepute şi vor aduce o mare valoare deținătorilor.
Cu calitatea supremă, caracteristicile unice şi viziunea stelară, ceasurile Luminox sunt recunoscute ca unele dintre cele mai fiabile pe piaţă. Prin urmare, dacă sunteţi în căutarea unui ceas solid, care va dura o perioadă îndelungată de timp, trebuie să considerați modele create de Luminox, cautați prin site-ul nostru și alegeți-l pe cel care vi se potrivește!
Toate ceasurile Luminox le găsiți la Timezone24.ro.

  • Jun 25, 2017
  • Comments: 0

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

BE THE FIRST TO KNOW

Get all the latest information on Events, Sales and Offers.
Sign up for newsletter today.

© Timezone24.ro, 2017. All Rights Reserved