Мagazin online de ceasuri de marcă.

www.timezone24.ro

Navigation

În producerea de ceasuri, marca Citizen a contribuit întotdeauna cu mai mult decât crearea unor ceasuri de înaltă calitate. Modelele de lux şi grandioase sunt bine acceptate de iubitorii de ceasuri din întreaga  lume. Înființată în anul 1930, compania continuă să introducă inovări pentru a răspunde la cerințele pieţei. Creatorii de la Citizen se adaptează întotdeauna la tendinţele de astăzi şi progresele în tehnologie pentru a se prezenta cu ceasuri remarcabile. În prezent, ceasurile Citizen sunt considerate a fi unele dintre cele mai fiabile şi cele mai apreciate de toți.Ghidată de pasiune, marca nu ratează niciodată să prezinte ceva nou pe piaţă atunci când este vorba de funcţionalitate ridicată şi de înaltă calitate. În 1995, Citizen a lansat o serie ceasuri care utilizează orice sursă de lumină pentru a genera energie electrică astfel încât nu aveţi nevoie să schimbați bateria. Acest lucru a adus un mare succes în vânzările companiei. În cursul anilor, Citizen a creat elemente mai multe şi mai bune, reprezentate în toată lumea.

Dacă sunteţi în căutarea unui ceas care să se potrivească gustului dumneavoastră, cu siguranță veți face cea mai bună alegere dacă optați pentru Citizen. Există o gamă largă de articole dintre care să alegeți. Fiecare ceas poartă semnul de măreție CITIZEN. Pentru a vă ajuta să găsiţi modelul potrivit pentru dumneavoastră care în acelaşi timp să vi se potrivească și bugetului, am clasificat mai jos modele în funcție de preț.

Preț sub 1000 lei.

Vă prezentăm ceasul bărbătesc Citizen AW1360-04E Sport Eco-Drive. Este un ceas pe care fiecare bărbat trebuie să-l dețină. Modelul sport elegant vă ajută să ieșiți în evidență. Dispune de o carcasă de 45 milimetri unde se află mecanismul solar. În ceea ce priveşte funcţionalitatea, modelul arată data, are cadrane interne de 24 ore şi 12 ore. Rezistența la apă până la 10 ATM vă permite să-l folosiți în timpul înotului sau al scufundărilor.
Preț între 1000 - 2500 lei.


Acest ceas elegant este un model contemporan şi viril pe care fiecare bărbat trebuie să-l aibă. Cu siguranţă că vă veți impresiona atât pe dumneavoastră înșivă, cât și pe colegi cu acest ceas pe mână. Modelul cuprinde un mecanism alimentat cu energie solară şi face parte din renumita colecție Eco-Drive. Geamul acestuia de cristal este fabricat din safir, care este rezistent la zgârieturi. Funcţia de timp dual este foarte potrivită pentru cei care călătoresc mult. De asemenea, are o funcţia specială cronograf şi calendar perpetuu. Rezistența la apă impresionantă de până la 20 ATM vă oferă libertate deplină în mediul acvatic.


Preț peste 2500 lei.

Citizen Elegant CC2006-53E Satellite Time - acest ceas bărbătesc este fabricat din titan și este dotat cu un cadran gri cu indicatoare de argintiu. Este un model cu un design impunător care vă scoate în evidență. De asemenea, se alimentează printr-un mecanism solar Citizen F100 Eco-Drive cu un GPS modul integrat. Cuprinde funții cum ar fi timp mondial, calendar perpetuu şi sincronizare a orei prin satelit.


Încă un ceas bărbătesc Citizen de neuitat. Modelul Promaster Marine BN2024-05E este inspirat de aventurile acvatice şi îl recomandăm în special tuturor iubitorilor de sporturi nautice. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil, iar cadranul negru are indicatori luminoși, marcări și indecși. Este foarte potrivit pentru toate tipurile de sporturi nautice, inclusiv scufundare tehnică. Ceasul are caracteristici speciale cum ar fi măsurarea adâncimii şi alarma pentru decompresie, completate de o rezistență la apă de 20 ATM.

Toată gama de ceasuri Citizen o puteți găsi pe Timezone24.ro.

  • Jul 27, 2017
  • Comments: 0

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

BE THE FIRST TO KNOW

Get all the latest information on Events, Sales and Offers.
Sign up for newsletter today.

© Timezone24.ro, 2017. All Rights Reserved